Halle 3 - Etten 3

Afgelopen zondag werd er om 9 uur bij Köster verzameld. Na een lekker kopje koffie moesten we afreizen naar Halle. Na een mooie tocht door het geweldige landschap van de Achterhoek kwamen we aan. We starten de wedstrijd met slechts 1 wissel die ook nog eens moest vlaggen. Na 10 minuten werd Sjoerd netjes weggestuurd en nadat hij had geschoten werd hij neergeschoffeld door de keeper. Geen penalty en ook geen Sjoerd meer want hij kon de wedstrijd niet verder voortzetten. Omdat Fred moest vlaggen kon hij niet direct het veld in en moesten we tot aan de rust met 10 man verder. Dit ging beter dan verwacht en Maik Dieker wist dan ook met een mooi afstandschot te scoren. De verdediging stond goed en mede daarom werd er met de 0-1 stand de kleedkamers in gegaan.

Na de rust bleef het lange tijd goed gaan. Erik Keijser werd nog een paar keer mooi diep gestuurd maar hij wist de kansen helaas niet te verzilveren. Tot aan een kwartier voor tijd bleef het nog goed staan maar toen was de pap bij de meesten op en ging het hard. Voordat we het wisten stond Halle met 4-1 voor. De eerste helft met zijn tienen heeft Etten dus uiteindelijk wel de das om gedaan.