Terrorborg 3 - Etten 3 (6-1)

Na het goede resultaat van vorige week mochten we vandaag aantreden tegen Terborg. In de heenronde hadden we deze ploeg nog verslagen, dus er lagen kansen.
We begonnen met de volgende spelers: Jon-Sjoerd-Barry-Ruud-Rob-Niek-Maurice-Yannick-Joris-Stef-Marc. Reserve spieler Michaël und Arjan. Net zoals vorige week slaapt Hein nog steeds in een boomhut in Kameroen en heeft daar blijkbaar visite gekregen van Luc.

Na twee minuten spelen liet onze Giel Beelen, Niek, al zien dat hij een goed acteur is. Zoals hij waarschijnlijk ook over een paar weken in Vaticaan op stelten gaat schitteren, zo deed hij dat nu ook door de bal op fraaie wijze via zowel zijn rechter als linkerbeen in eigendoel te schieten. Of het kwam omdat hij zo graag wilde scoren of dat hij nog bomvol was van het personeelsfeestje zal altijd de vraag blijven.

Nog geen 10 minuten lag ook de 2-0 al in het netje. Een terecht gegeven pingel werd netjes ingeschoten. Het restant van de 1e helft herstelden we ons wel iets. Enkele minuten voor rust werd Joris vrij voor de keeper gezet door Stef, maar hij miste deze kans doordat de keeper uitstekend redde. Aan de andere benutte Terborg wel wel een opgelegde kans, zodat we met een achterstand van 3-0 gingen rusten.
Na de donderspeech van Maik zou er eigenlijk uit een ander vaatje getapt moeten worden, maar dit was niet het geval. 4 en 5-0 vlogen ons dan ook al snel om de oren en de wedstrijd was gespeeld. De beide wissels Michaël und Arjan vonden elkaar nog wel, maar het geloof was er bij een aantal al uit. Er werd toch nog een beetje druk gezet op Terborg, maar zij counterden naar 6-1 waarmee de eindstand werd bereikt.
Al met al een wedstrijd om snel te vergeten, de uitslag dan. Niet de instelling, want als die er niet is verliezen we zelfs keihard van onze naaste concurrenten. Met as zondag Loo dat op visite komt geen goed vooruitzicht, maar we hebben iets om recht te zetten.

Boetepot donaties deze week: Luc, niet op komen dagen
Ruud: verkeerde sjaal uit bed gestapt