Etten 2 - Etten 3

Donderdagavond 23 augustus stond in het teken van de eerste wedstrijd van het nieuwe Etten 3. Op papier een lastige pot, er moest namelijk tegen het 2de gevoetbald worden. Een team dat al een tijdje bezig was met trainen terwijl de meeste mannen van het 3de pas 1 keer hadden getraind. Er viel dus niets te verliezen.

In de kleedkamer vertelde leider Maurice, die net zijn diploma CBV (coach betaald voetbal) had gehaald, de wedstrijdtactiek. Het plan was om het 2de het spel te laten maken waardoor er op de counter misschien wel wat te halen viel. De eerste helft ging dit perfect, er werd niets weggegeven en in de rust werd er nog maar eens op gehamerd zolang mogelijk de 0 te houden.

Helaas wist Maarten Stottelder na rust 1-0 te scoren voor Etten 2 door de bal er prima in te tikken. Daarna was er nog een schoonheidsfoutje van aanvoerder Rob van Keulen maar Maarten wist dit keer de kans niet te verzilveren. Etten 3 besloot iets meer naar voren te voetballen en hierdoor ontstond er een mooie kans. Hein Visscher wist de bal netjes bij zich te houden en legde terug op Arjan Poodt die de bal netjes binnenschoot.

De 1-1 stand werd ook de uitslag en het resultaat mocht er dus zeker wezen. Dat vond ook de trainer, die direct met een aantal heerlijke 'kolde kletsers' aan kwam zetten. De toon is gezet!


Geen opmerkingen: