Geweldige 3-0 zege op Dinxperlo 5!

Na het mooie resultaat tegen het 2de van 3 dagen terug moest er weer vroeg op worden gestaan. De eerste officiële wedstrijd voor Etten 3 in het seizoen 2007/2008. Dinxperlo 5 was de eerste opponent in het bekertoernooi. De start van Etten was super, mister slalom Sjoerd Derksen wist 3 man af te schudden en met een geweldige voorzet bereikte hij de nieuwe aanwinst van Etten 3 namelijk Erik Keijzer. Erik zou Erik niet zijn als hij deze bal niet verwoestend in de kruising zal schieten en dat deed hij dan ook! De 1-0 was een feit! Etten wist de bal telkens maar weer goed rond te spelen, het positiespel was perfect. Het was alleen wat jammer dat er tot aan de rust niet meer werd gescoord.

De tweede helft was werkelijk een streling voor het oog. Na ongeveer een kwartier wist stormram van Keulen de bal op sublieme wijze in het netje te leggen. Een rush van 80 meter bracht hem voor de keeper die hij na een dubbele schaar gemaakt te hebben wist te poorten. Na de 2-0 werd er besloten het vele publiek eens wat te laten zien. Gallery play van Etten wie had dat voor de wedstrijd gedacht! Keeper Stan Frazer verrichte een prachtige redding en besloot de bal een paar keer hoog te houden, vervolgens kopte hij de bal naar Ronnie Wenting. Ronnie die bekend staat om zijn techniek wist zijn tegenstander voor schut te zetten door hem in 1 actie 2 keer te poorten. Toen bereikte hij Ruud Smits die besloot aan de wandel te gaan, een meter of 10 verder stond hij op een mooie positie (ong. 30 meter van de goal) en wist hij de bal met een curve onderkant lat in de goal te krullen.

De 3-0 uitslag was eigenlijk een slechte afspiegeling van het spel wat Etten liet zien, het had misschien ietwat overdreven ook wel 10-0 kunnen worden.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

wat was dat een mooie wedstrijd....

Etten 3 zei

Was het niet makkelijker geweest te zeggen dat de wedstrijd door de scheidsrechter gestaakt is en Etten daardoor regelementair met 3-0 heeft gewonnen???

Niek zei

had gekund ja;)