Etten 3 - Keijenburgse Boys 4

Op deze heerlijke zondagochtend moesten we aantreden tegen Keijenburgse Boys 4. Een tegenstander die we nog niet kenden omdat we de vorige keer de wedstrijd was afgelast. We hadden maarliefst 3 wissels en het was ook nog eens prachtig weer, een overwinning zou het een prachtige dag maken...

Etten begonnen de wedstrijd zeer sterk, veel duels werden gewonnen en iedereen gaf zich 100%. Hierdoor kwamen er een aantal kleine mogelijkheden voor Etten die helaas niet af werden gemaakt. Het hoogtepunt was een prachtige aanval over 4 á 5 schijven waaruit aanvoerder Arjan Poodt uiteindelijk de paal raakte, pech! De mannen uit Keijenborg konden niet profiteren van een aantal foutjes die gemaakt werden. Zelfs een enorme mogelijkheid alleen voor de keeper werd niet verzilverd.

In de rust waren er de complimenten voor de inzet en een lekker kopje thee. Er werden een aantal wissels doorgevoerd in de hoop wat meer kansen af te dwingen. Het probleem in de 2de helft was echter dat Etten er niet meer uitkwam omdat het veld te groot werd en omdat een aantal spelers er conditioneel doorheen zaten. 5 minuten voor tijd werd dit de doorslag, in de kluts wist een aanvaller van Keijenborg de bal half om half te raken die vervolgens in het doel verdween. Een ontzettende prutsgoal en erger nog de achterstand van Etten. Kort voor tijd werd het ook nog 0-2 en hierdoor dropen de Ettenaren het veld teleurgesteld af. Verdiend was het niet echt voor Keijenburgse, Etten had op basis van de goede inzet wel een gelijkspel verdiend!

We willen Coen Nibbeling nog bedanken voor het meespelen!