Gelegenheidsteam verliest van Keijenburgse Boys 4

Vanwege problemen met de veldbezetting moest er pas om half 1 gevoetbald worden. Een rare tijd voor de vroege vogels van Etten 3. Misschien was het daarom dat er 2 spelers een nieuwe worp deden naar de titel van 'Sjaak (Afhaak) van het seizoen'? Doordat er ook nog een aantal afzeggingen waren trad Etten 3 aan met maarliefst 3 B-junioren en Arno Heukshorst.

Op de zonnige zondagochtend werd de wedstrijd slap begonnen door Etten 3. Keijenborg kon in de beginfase, mede door keeper Stan, nog niet van de zwakte van Etten profiteren. Na een minuut of 25 was het dan wel raak. De verdediging van Etten stond te kijken toen de spits van Keijenborg geheel vrij de bal in het netje kon koppen. Etten had niets in de melk te brokkelen en een afstandschot van Maik Dieker was dan ook het enige wapenfeit.

In de rust was er dan ook een donderpreek van Papa Maurice die zichzelf vervolgens maar in de spits zette. B-junior Luc Bouwmeister kwam in de plaats van de lichtgeblesseerde Niek Rauwers. Deze zet bleek een goede te zijn want na een afvallende bal wist Luc, zichzelf verbazend, de bal van een meter of 20 in het net te schieten. De aansluitingstreffer van Etten kwam op een goed moment en eindelijk gingen de spelers van Etten 3 de schouders eronder zetten. Er onstonden over en weer een aantal mooie kansen maar geen van die kansen werd verzilverd. Uiteindelijk viel een kwartier voor tijd de beslissing. Na een corner wist een speler van Keijenborg de bal, met de hand nota bene, in het doel te werken. Een discutabele goal maar de slecht fluitende scheidsrechter keurde de treffer goed wat natuurlijk een hoop protest opleverde van de Etten 3-spelers.

De 3-1 stand werd uiteindelijk ook de uitslag, Etten zakt hierdoor een plaatsje op de ranglijst en staat nu op de 7de plaats. Graag willen wij Jochem Letting, Joris Slutter, Luc Bouwmeister en Arno Heukshorst bedanken voor het meespelen!

Tot slot, jongens kan iemand mij vertellen of dit die scheidsrechter is?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Waar is het verslag van de afgelopen blamage?

Anoniem zei

Na afloop van de wedstrijd tegen Wolfersveen vind er de seizoensafsluiting plaats middels een BBQ. Iedere speler wordt vriendelijk verzocht hiervoor 20 euro mee te nemen. Alvast bedankt!!