Etten 3 klimt verder op de ranglijst!

Nadat we vorige week de koploper op bezoek hadden gehad kregen we deze zondag de nummer laatst van de competitie op bezoek op sportpark de Treffer. Er werd aangetreden tegen Wolfersveen 2.

Vanaf het begin was het al duidelijk dat Etten de betere ploeg was. Er werd beter gecombineerd en Wolfersveen kwam eigenlijk niet aan voetballen toe. Het enige wat ontbrak bij Etten waren de kansen want die werden er nauwelijks gecreëerd. Zo was de eerste kans van Etten ook meteen een goal. Arjan Poodt gaf de bal mooi diep op Erik Keijser die de bal beheerst in de goal schoot. Met de 1-0 voorsprong werd er ook de rust ingegaan.

Na de rust was er wat meer te beleven, Etten creëerde meer kansen die vervolgens niet werden afgemaakt. En een bekende voetbalwet ging dan ook op want de eerste kans die Wolfersveen kreeg was meteen een goal. De 1-1 werkte goed in op de Ettenaren en direct daarna was het Erik Samplonius die zijn eerste competitie goal van dit seizoen op zijn conto kon beschrijven op goed aangeven van de net ingevallen Luc Geuijen. Kort voor tijd werd het ook nog 3-1 toen Maurice de goed meegelopen Luc 'Theo Janssen' Geuijen bediende die de bal diagonaal in de goal schoot.

De 3 punten bleven dus na een matige wedstrijd in Etten en zo klimt Etten 3 verder naar de 6e plaats van de competitie.

1 opmerking:

Anoniem zei

Zo mag ik het graag horen dat jullie winnen! Nu wel volhouden he...

Hier in Afghanistan ben ik nog lekker aan het stof happen... Maar ze zeggen altijd zand schuurt de maag he ;)

Groeten uit Afghanistan

Jon