Etten 3 verliest kansloos van koploper

Op de laatste koude zondag van november stond het duel tegen koploper MVR 3 op het programma. Na twee verdiende overwinningen van Etten 3 was er dus veel vertrouwen getankt voor het duel met de koploper in de competitie.

Om 10 uur werd er op een, ondanks dat het gevroren had, goed bespeelbaar veld afgetrapt voor de eerste helft. Het spel in de eerste helft van Etten was aardig, er werd af en toe goed gecombineerd en er werden over en weer een aantal kansen afgedwongen. MVR was het eerste team dat scoorde, na een half uur wisten de mannen uit 's-Heerenbergh na een af vallende cornerbal te scoren. Kort na de 0-1 was het Jurgen Weikamp die Erik Keijser prachtig voor de keeper zette. Erik wipte de bal 'per ongeluk' over de keeper en schoot hem vervolgens beheerst in het doel. Kort voor rust wist MVR weer op voorsprong te komen en zo gingen beide teams de rust in met een 1-2 stand.

Na de rust was het verhaal totaal anders. Terwijl in de eerste helft de verdediging sterk stond en er weinig werd afgedwongen door MVR, leek de verdediging van Etten deze helft wel gatenkaas. MVR maakte de ene goal na de andere en breidde de score zo uit naar een 1-7 voorsprong. Hein Visscher maakte vervolgens nog de 2-7, kort daarna stond het alweer 2-8. In de laatste minuut wist Etten nog iets terug te doen in de persoon van Rob van Keulen die een cornerbal beheerst in één keer in het doel schoot.

Conclusie: Een schandalige nederlaag en hopelijk weet Etten zich te herstellen voor komende zondag wanneer het thuisduel tegen Wolfersveen 2 op het programma staat.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

ik snap ook niet hoe het komt dat luc al zeker een maand bij de debiteuren staat.. die 4 euro moet hij toch wel betalen.........

Niek zei

Klopt! Zondag wordt het betalen! En om even over betalen door te gaan, denk er even aan het geld voor het weekend weg over te maken!

Jon zei

Jongens succes morgen!!!

Hier in Afghanistan is alles goed. Ik zit er inmiddels alweer bijna 3 weken, de tijd vliegt hier voorbij, ik heb het gevoel dat ik net krap een weekje hier ben.

Maar even ter zake. Hoe kunnen jullie nu in eens weer verliezen? We waren net zo lekker bezig... of missen jullie mij :P

Rustig aan daar...

Later,

Jon