Etten 3 komt weer niet tot scoren

Na twee weken niet gevoetbald te hebben mocht er deze zondag weer aangetreden worden. Dit keer was het tegen VIOD 6. Een concurrent en dus een zogenaamd 6 punten duel. Met een selectie van slechts 13 man werd er naar de Doetinchemse nieuwbouwwijk afgereisd.

Het duel kenmerkte zich vanaf het begin als zeer slordig. Over en weer werden de ballen stuk voor stuk ingeleverd wat resulteerde in een aantal kansen over en weer. De nieuwe aanwinst van Etten 3, Marc 'Zwoertje' Zweers kreeg na een half uur de grootste kans op de 0-1. Papa Maurice zette hem vrij voor de keeper maar helaas kon Marc de kans niet verzilveren en deed hij, even voor de insiders, dus zijn naam geen eer aan... Aan de andere kant was het even later wel raak, na slordig balverlies op het middenveld kwam de wat klungelige speler van VIOD alleen voor keeper Melissen te staan die vervolgens netjes werd verschalkt. Na de goal was het de andere spits Sjoerd Derksen die het aan de stok kreeg met de scheidsrechter omdat Sjoerd het presteerde tot 2 keer over de bal niet goed op de middenstip te leggen om vervolgens af te trappen, dit werd hem in de rust nog even goed gezegd en de aftrap van Etten voor de tweede helft was dit keer wel goed, Sjoerd Hulde;)!

Na enige verwijten over en weer in de rust werd de tweede helft veel offensiever begonnen. Er werd meteen druk gezet wat Arjan een aantal keer in een mooie scoringspositie bracht, helaas vlogen de ballen rakelings over. Na een kwartier in de tweede helft was het Erik Keijser die doorbrak en vervolgens neer werd gehaald. Slechts een vrije trap was het resultaat van deze actie die eigenlijk met rood had moeten worden bestraft omdat Erik voorbij de laatste man was. De vrije trap werd vervolgens via de muur net naast getrapt, iets wat de, voor de rest goed-fluitende, scheidsrechter wederom niet zag. Een minuut of 5 na de vrije trap was het weer Erik die door dezelfde man werd gevloerd, dit keer kreeg de laatste man van VIOD een gele kaart en hij mocht dus van geluk spreken dat hij weer mocht blijven staan. Ook deze vrij trap van Arjan ging er helaas net niet in.

Veel verder dan de vrije trappen en afstandschoten kwam Etten niet, een probleem dat eigenlijk het hele seizoen al speelt. De bal wil er niet in! Het laatste kwartier werd er nog van alles geprobeerd om de gelijkmaker binnen te schieten. De verdedigers mee naar voren, zelfs keeper Michael ging nog mee naar voren met een corner maar helaas resulteerde dit niet in doelpunten en verloor Etten dus weer!

Voor de derde keer op rij verloren en voor de derde keer op rij geen doelpunt. Bij mij komen de volgende 3 woorden op: MEER TRAINEN MANNEN!