Etten 3 weet niet te winnen in Doetinchem

Voor de tweede maal deze competitie werd er aangetreden tegen Doetinchem. De thuiswedstrijd kenmerkte zich door de vele doelpunten die er werden gemaakt (6-5), het was onder andere keeper Melissen die toen 2 maal het net wist te vinden. Reden genoeg voor de leiders om Michael vandaag weer in de spits te zetten en zo geschiedde.

De wedstrijd kenmerkte zich door de vele fouten die er over en weer gemaakt werden. Na 15 minuten was het de verdediging van Etten die niet goed oplette en zo kon de Doetinchemse spits de bal tegen de touwen schieten. Kort na de 1-0 was het Niek die het veld moest verlaten vanwege een vermeend lenzen-incident. Na een half uur was het een Doetinchemse middenvelder die zo over het veld kon steken en de bal in de kruising prikte. Keeper Stan Frazer had hier ook geen antwoord op en zo was het al 2-0 voor Doetinchem. Kort na de goal was het Etten dat scoorde, een goede steekpass van Hein belandde bij Michael die koel bleef en de bal binnen schoof. En dat is 1!. Etten ging op zoek naar de aansluitingstreffer maar het was Doetinchem dat weer scoorde. De middenvelder van Doetinchem scoorde op identieke wijze en schoot de bal dus weer in de kruising.
Kort voor rust werd het nog 3-2 door wederom een goal van Michael. Hij wist een goede voorzet via een dropkick in het netje te knallen En dat is 2!

In de rust werd er een 'donderpreek' gehouden door papa Maurice, helaas had deze weinig effect en creëerde Doetinchem kans na kans in de tweede helft. 5 minuten na rust scoorden ze alweer en zo stond het 4-2. Kort daarna viel de 5-2. Etten deed nog wel wat terug in de persoon van, ja u raad het al, Michael Melissen. Hij wist de bal netjes over de keeper de stiften en luisterde de wedstrijd op met een hattrick. Doetinchem wist ook nog de 6-3 te maken en zo dropen de Ettenaren het veld af.

Etten staat na het verlies nog steeds veilig in de middenmoot maar het is wel noodzakelijk de komende 4 wedstrijden nog een aantal punten te pakken. Opmerkelijk feitje is dat keeper Michael Melissen nu gedeeld topscorer is bij de equipe van Etten 3.