Etten 3 sluit seizoen in stijl af!

De laatste wedstrijd van het seizoen stond op het programma. En niet zo maar een affiche, nee! Er moest aangetreden worden in 'Stadion de Stikke Bocht te Wolversveen! Als dat geen motivatie geeft...

Om half 11 werd er in een troosteloze ambiance afgetrapt door Wolfersveen 2. De thuisploeg had vanaf de aftrap de aanvallende intenties maar wist niet door de sterke Ettense defensie te komen. Enkel met afstandschoten werd keeper Melissen op de proef gesteld. Aan de andere kant van het veld kon Etten ook niet veel gevaar stichten.
Na 20 minuten kregen de Ettenaren wel een grote kans. Uit een standaardsituatie kon laatste man Barry diagonaal inkoppen, helaas miste de bal ietsjes snelheid waardoor de keeper van Wolfersveen in kon grijp en de bal tot corner kon verwerken.

Na een half uur was er het eerste echte werk voor Michael, een afvallende bal werd in één keer met 'buitenkantje' links geschoten, Michael had een even mooi antwoord door de bal uit de kruising te stompen.

Verder gebeurde er niet veel in de eerste helft en speelde het grootste deel zich af op het middenveld.

In de 2e helft hadden de mannen van Etten en Wolfersveen er iets meer zin in en werden er vooral van de kant van de thuis spelende ploeg veel kansen gecreëerd. Wel moet er even vermeld worden dat Wolfersveen sterk door de scheidsrechter geholpen werd. Jammer zo'n man die op zondagochtend dan graag zichzelf even wil verheerlijken door zich herhaaldelijk zeer kinderachtig op te stellen en constant verkeerde beslissingen te nemen, kreten als boe en bah werden al bestraft met een vrije trap tegen...

Etten liet zich hier gelukkig niet door uit het veld slaan en voetbalde met opgeheven hoofd verder. Na een kansenregen van Wolfersveen was het Etten dat met een verrassende uitbraak de 0-1 forceerde. Niek wist met een goede dieptepass Maurice te bereiken die vervolgens doorspeelde op Arjan, Arjan dacht niet na en schoot zo zijn 9e treffer van het seizoen binnen. Heerlijk, 5 minuten voor tijd de 0-1 maken in Wolfersveen.

De scheidsrechter had er na de 0-1 nog wel even zin in en kondigde aan net zo lang door te spelen totdat wij, Ettenaren, onze grote mond maar eens zouden houden. Vervolgens wisten Maurice en Marc de beste man de mond te snoeren met een treffer maar, u raadt het al, de grensrechter stak 'netjes' zijn vlag omhoog en natuurlijk werd de 100% treffer afgekeurd. Gelukkig wist Wolfersveen, dat overigens zeer sportief speelde, niet meer te scoren en zo werden de 3 punten meegenomen naar Etten.

Na de wedstrijd werden de afscheid nemende spelers Sjoerd Derksen en Ronnie Wenting nog op de schouders genomen en met een bos bloemen in de hand, zingend, van het veld gedragen. Eenmaal in Etten wachtte ons nog een heerlijke en gezellige barbecue samen met het 2e en het 4e elftal en daar werd Maik Dieker ook bedankt voor zijn bewezen diensten want hij stopt er ook mee volgend seizoen.

Iedereen die dit seizoen ook maar een enkel steentje heeft bijgedragen aan het team van Etten 3, hartstikke bedankt!