Teambuilding niet op het veld terug te zien...

Na een super leuke teambuildingsdag afgelopen zaterdag waar we heerlijke speciaal biertjes hebben geproefd, heerlijk hebben gegeten bij café de Tol en een mooie afsluiter hebben gehad bij de SwingNight moesten we zondagochtend weer aantreden op het veld van sportpark de Treffer.

Tegenstander was VVL 3 dat in de bovenste regionen mee deed en met een flinke kater op zak waren de prognoses dus niet al te goed gesteld. De eerste helft kon Etten 3 nog aardig meekomen en wist het zelfs enige kansen af te dwingen. Helaas stond het vizier nog niet op scherp, want gister mikten we de biertjes er makkelijker in. VVL wist wel tweemaal te scoren na 2 domme fouten in de verdediging.

In de rust mocht B-junior Nick van Aken gaan warmlopen. Gelukkig voor Etten wist hij na een vrije trap net na rust de 2-1 binnen te koppen waardoor er weer hoop was voor de Ettenaren. Helaas werd er geen vuist gemaakt en wist VVL de score uit te breiden naar 5-1. Etten wist de schade vervolgens nog beperkt te houden en moet deze ochtend maar snel vergeten want de teambuilding was top maar deze ochtend was toch echt flop! Volgende week gaan we in Varsseveld kijken of de mooie dag wel zijn uitwerking heeft...