Etten 3 toont 2 gezichten..

Op deze zeer regenachtige zondagochtend waarop iedereen dacht dat de wedstrijd zou worden afgelast moest Etten 3 toch aantreden in Braamt. De wedstrijd tegen Sint-Joris 2, de koploper van de competitie, stond op het spel. Menig Ettenaar weet dat de wedstrijden tegen Sint-Joris vaak gepaard gaan met het nodige spektakel. Hier werd vooraf nog even aan herinnerd en het leek dat de mannen van Etten 3 klaar waren om de strijd aan te gaan!

Er was echter amper voor de aftrap gefloten en daar lag de bal al achter de Ettense keeper Nick Gries. De keeper van de B werd van dichtbij verschalkt en zo stond de 1-0 al snel op het scorebord. Sint-Joris ging vrolijk verder met aanvallen en maakte kort hierna de 2-0. De Ettenaren konden geen vuist maken en het veld werd veel te groot doordat de verdediging niet snel genoeg schakelde wanneer Etten in de aanval was, dit resulteerde weer in veel ruimte op het middenveld waar de thuisploeg optimaal van profiteerde. Met de rust stond het al 4-0 voor de koploper en de nodige woorden vielen dan ook in de kleedkamer.

Het plan was om in ieder geval de tweede helft dan maar te winnen. Vanaf de eerste minuut in de tweede helft toonde Etten een ander gezicht. Er werd beter opgelet, duels werden gewonnen en er werden zelfs een aantal mooie kansen afgedwongen. Er was meer strijd en passie waardoor er eindelijk een vuist kon worden gemaakt. Ook achterin was het nog steeds druk maar daar was het telkens de zeer sterke keeper Nick Gries die Etten op de been hield, met een aantal geweldige reddingen hield hij de Ettenaren in 'de race om de tweede helft'. Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd kon Marc Zweers alleen op de keeper af, hij bleef koel en plaatste de bal rechts van de keeper in de hoek. Toch nog een eretreffer voor Etten 3. Naar alle waarschijnlijkheid was dit de laatste wedstrijd voor de winterstop en hoe het er nu naar uitziet staat Etten op de zeer teleurstellende elfde en tevens één na laatste plek. Hopelijk wordt de selectie van Etten 3 snel weer helemaal fit en worden er na de winterstop een hoop meer punten gepakt!

Graag willen we de B-junioren Bas Seegers en 'Man of the Match' Nick Gries bedanken voor het meespelen in deze wedstrijd!!