Etten pakt punt tegen 't Peeske

Wederom moesten we, na het debacle van afgelopen week in Varsseveld, pas laat voetballen. Om half 12 werden we aan de aftrap verwacht in Beek. 't Peeske 3 was de tegenstander, een ploeg die net zoals ons ondermaats presteert en in puntenaantal gelijk stond.

Met Rudi Elbers, Stan Frazer en Bas Roerdink als invalkrachten werd er aan de aftrap begonnen. Etten nam meteen het initiatief wat resulteerde in een aantal niet gevaarlijke afstandschoten. Na een kwartier was het Peeske een aantal keren gevaarlijk maar echt dicht bij het doel van keeper Frazer kwamen zij niet. Etten had de overhand en het was eigenlijk alleen nog maar wachten op die eerste goal. Net voor rust was het dan eindelijk zover. Arjan Poodt legde aan van een meter of 20 á 25 en plaatste de bal heerlijk boven in de kruising. Eindelijk zijn eerste doelpunt van het seizoen en een verdiende voorsprong voor Etten. De goal viel op een mooi moment maar daar dacht het Peeske anders over. Een minuut voor rust scoorden zij uit hun eerste echte kans de 1-1 en zo gingen beide ploegen toch met een gelijke stand de rust in.

In principe nog geen vuiltje aan de lucht aangezien de Ettenaren de overhand hadden. Helaas werd dit initiatief in de tweede helft uit handen gegeven en waren het de mannen uit Beek die de kansen creëerden en faalden voor het doel. Uiteindelijk wisten beide ploegen niet meer te scoren en bleef de stand 1-1. Helaas maar 1 puntje tegen een directe concurrent. Voor de winterstop wachten nu nog koploper Sint-Joris en rode lantaarndrager SDZZ. Etten moet dus nog flink aan de bak!

Wij willen de invalkrachten Bas Roerdink, Rudi Elbers en Stan Frazer bedanken voor het meespelen!!