Etten 3 vergeet te winnen

Nadat er op zaterdag genoeg was gedaan aan de teambuilding moesten we op zondag weer voetballen. Met de nodige biertjes nog in de benen werd er aangetreden tegen Varsseveld 5 dat haar eerste competitiewedstrijd ook ruim had verloren.

Met een nagenoeg fitte selectie werd de wedstrijd begonnen. Vanaf het begin was het van beide kanten aftasten en werden er niet veel kansen gecreëerd. Een aantal afstandschoten waren het enige wapenfeit dat beide partijen konden brengen. Na een half uur spelen kreeg aanvaller Marc Zweers nog een goede kans, helaas kon hij de bal net niet toucheren en bleef het 0-0 staan. Dit was ook de ruststand.

In de rust werd er aangegeven dat Etten echt niet kansloos was en dat de 3 punten mogelijk waren als er zo werd doorgegaan.

De tweede helft werd dan ook met opportunisme ingegaan wat resulteerde in een wat meer open wedstrijd. Na een kwartier kreeg Varsseveld een vrije trap, helaas onterecht, die vervolgens door via de handen van keeper Jon in het doel verdween. Een goal uit het niets maar wel een voorsprong voor de gasten uit Varsseveld. Etten bleef naar de goal zoeken en was daar nog dichtbij door Maurice. Kort voor tijd werd Maurice nog gevloerd in het strafschopgebied, de scheidsrechter besloot echter de bal niet op de stip te leggen.

Helaas werd uiteindelijk ook de tweede wedstrijd van het seizoen verloren en wordt de goede reeks van de voorbereiding niet voortgezet.