Etten 3 - Pax 6

Na een goede kermis moest er op zondagochtend 30 september weer aangetreden worden op het voetbalveld. Dit keer kwam de tegenstander uit Hengelo. Voor de wedstrijd kregen we te horen dat we weer een nieuwe aanwinst hadden. John van Weelden komt de equipe van Etten 3 versterken en startte meteen in de basis. John liet ook meteen van zich spreken door na ongeveer een kwartier de score te openen. Na goed opgelet te hebben veroverde hij de bal en plaatste de bal netjes achter de keeper. Kort na de goal van John was het Maik Dieker die weer een doelpunt wist te maken. Ook hij lette goed op na een fout van de verdediging van Pax en lobte de bal netjes over de keeper. Een snelle 2-0 stand van Etten en dat terwijl Pax toch wel het overwicht had. Kort na de 2-0 wist Arjan Poodt zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen te maken. Na een mooie vrije trap van Mike wist hij de bal perfect in te koppen. Zo was de stand binnen 10 minuten veranderd van 0-0 naar een 3-0 voorsprong voor Etten. Voor de rust wist Pax nog wel 3-1 te maken maar er werd toch met een confortabele voorsprong de kleedkamers ingegaan.

Na een bespreking van de leiding werd er afgesproken met 3 punten het veld af te lopen aan het eind. Maar dit liep toch anders. Het overwicht was de gehele tweede helft voor Pax. Na een hoop kansen wist Pax na veel geklungel in de verdediging de bal in het net te werken en werd het 3-2. De enige optie voor Etten was verdedigen en dit werd dan ook met man en macht gedaan. Het was dan ook wonderbaarlijk dat de mannen van Etten nog met een puntje het veld af liepen het werd namelijk 3-3.