Etten 3 gaat kopje onder in de modderpoel van Zelhem

Als ik zeg Zelhem dan is vast het eerste dat bij u opkomt, NORMAAL! Ja mensen, de legendarische Achterhoekse popgroep behoeft eigenlijk geen introductie meer maar bij deze is het toch wel even leuk het bovenstaande filmpje te bekijken! Daarnaast kent u Zelhem misschien ook van de beginjaren van de Zwarte Cross waarin vooral de nu ó zó populaire popgroep Jovink en de Voederbietels de afgelopen jaren een zeer prominente rol in hebben gespeeld. Daarnaast vinden ook, voor de paardenliefhebbers onder ons, ieder jaar in Zelhem de Achterhoekse Paardedagen plaats! Hiervoor kan ik u door verwijzen naar de site http://www.apdplaza.nl

Na al deze informatie vraagt u zich natuurlijk af of het afgelopen zondag ook echt zo Oerend Hard ging op het veld in Zelhem? Aan het veld zou het niet hebben gelegen want dat deed haast denken aan de talloze modderpoelen bij de Zwarte Cross (zie hieronder)...

Op de vraag of het voetbal nou zo Oerend Hard ging? De eerste helft niet echt, wel was er een snelle voorsprong voor Etten. Na een minuut of 10 versierde Maurice een penalty die Arie Poodt buiten bereik van de keeper binnen schoot. De rest van de eerste helft was het Zelhem dat domineerde en een aantal kansen kreeg maar het was 2e goalie John van Weelden die telkens wist te redden. Door een aantal goede passes van Roomse Ronnie en Arie Poodt wisten de Ettenaren ook nog een aantal kansjes af te dwingen.

Over de tweede helft valt wat meer te vertellen, de Ettenaren startten een stuk feller dan in de eerste helft. Misschien kwam dit ook wel omdat ze in de rust door een aantal (vermoedelijk Jovink-fans) werden uitgemaakt voor Luie Flikkers! Toch mocht het niet baten en wist Zelhem de 1-1 binnen te prikken. Even later was het wederom Arie Poodt die van zich liet spreken door met enige hulp van de muur de bal via een vrije trap in het doel te schieten. Helaas werd de goal afgekeurd omdat Arie niet wachtte op het signaal van de scheidsrechter. De 2e poging mislukte helaas. Na nog een aantal mooie kansen voor Etten die er allemaal niet ingingen wist Zelhem 10 minuten voor tijd de 2-1 binnen te werken. Tijdens het slotoffensief van Etten lukt het Heino niet om de bal nog in het netje te leggen, dit was vermoedelijk zo omdat hij de afgelopen week op de Tour de Sjans is geweest..

Na vorige week Terborg te hebben verslagen was er nu weer een nederlaag voor Etten. En ja dan zit er nog maar 1 ding op... Over de knie bij Tante Rikie!