Etten 3 legt lat te hoog...

Voor het derde jaar op rij mochten we aantreden tegen Doetinchem 4. Een ploeg die we dus al goed kenden, vooral een ervaren ploeg met een gemiddelde leeftijd van minstens 20 jaar ouder dan ons.

We begonnen de wedstrijd flitsend. Na 5 minuten belandde een strakke corner van Stef op het hoofd van Marco Steentjes, die weer een keer mee deed, die hem vervolgens netjes in het net kopte. Helaas werd de goal, tot groot ongeloof van Marco, afgekeurd omdat Hein een speler van Doetinchem had geduwd. Een paar minuten later was het Maurice die een afgevallen bal keihard onderkant lat schoot, helaas belandde de bal voor de lijn en was het dus weer geen goal. Na een kwartier brak Marc Zweers goed door op de rechterkant. Niemand bood zich aan voor de goal en Marc besloot te schieten en knalde de bal snoeihard op de paal. Aan de andere kant was het twee tellen later wel raak. De zeer goede spits van Doetinchem wist verdediger Niek in de luren te leggen en de bal vervolgens zeer fraai langs keeper Michael te krullen. 1-0 voor Doetinchem, geheel tegen de verwachting in want Etten had het betere van het spel. Er werd goed gecombineerd vanuit de verdediging en er werden veel kansen gecreëerd.

De tweede helft was het zelfde spelbeeld. Etten had de bal en Doetinchem counterde. Na een minuut of 5 werd een hoge bal verkeerd ingeschat door Marco en helaas kon Niek ook niet meer ingrijpen waardoor de Doetinchemse spits oog in oog met Michael kwam te staan en niet faalde. De 'killer' maakte er 2-0 van voor Doetinchem. Etten liet zich echter niet uit de weg slaan en zocht de aanval. Kans na kans volgde maar Etten had het geluk niet mee vandaag. Stef schoot op de lat, paal, naast. Arjan wist nog een mooie bal op de lat te prikken. Errol wou ook nog meedoen en schoot de bal kort voor tijd ook nog eens op de lat. In totaal werd het aluminium 6 maal geraakt door de Ettenaren en het was dus duidelijk dat de keeper van Doetinchem een engeltje op de LAT had zitten...