Etten 3 - VIOD 6

Na het gelijke spel van afgelopen woensdag tegen de A1 van Etten waren de mannen van het trainersduo Klunder-van Keulen zeer gedreven deze zondag te winnen. Met een goed bezette selectie (maarliefst 15 man) konden we de wedstrijd beginnen. Al snel werd het duidelijk dat Etten het bovenliggende spel had. Er werd goed gecombineerd en er werden goede kansen afgedwongen alleen was het spitsenduo Hein Visscher - Sjoerd Derksen nog niet scherp in de eerste helft. Ook VIOD liet een aantal keren door middel van counters wat van zich zien maar veel leverde dit niet op. Kort voor rust kwam het aangename doelpunt. Na een goede dieptepass van Jurgen op Hein duurde het wat lang voordat de bal uiteindelijk voor de voeten van Arjan Poodt viel, hij twijfelde niet en schoof de bal netjes in de hoek, 1-0!

Na het goede spel van de eerste helft was het de bedoeling om in de tweede helft hierop voor te bouwen. Dit was echter niet het geval, kort na rust werd het al 1-1 na een klein foutje van de keeper Michael. Kort daarna was het ineens de omgekeerde wereld en keek Etten 3 tegen een achterstand aan, na weer een fout in de verdediging wist de VIOD-spits een intikker te verzegelen: 1-2. Maar de mannen van Etten toonden karakter in gingen meteen weer in de achtervolging. Maurice kwam een aantal keren gevaarlijk door op links en dit resulteerde de derde keer in de gelijkmaker van de voet van Erik Keijser. Ook nu gingen de mannen door en kort na de 2-2 stond het al 3-2 voor Etten. Het was 'el vedetto' Sjoerd Derksen die met een fabelachtig doelpunt Etten 3 op voorsprong zette. Na een goede pass van Erik wist Sjoerd de bal niet goed onder controle te krijgen waardoor de bal de lucht inging, maar Sjoerd zou Sjoerd niet zijn om vervolgens een halve omhaal te maken en de bal zonder naar het doel te kijken hoog in het doel te schieten: 3-2!

Helaas lukte het niet de voorsprong te behouden en een aantal minuten voor het einde wist VIOD de gelijkmaker binnen te tikken. Jammergenoeg bleven de 3 punten niet in Etten en moesten we genoegen nemen met 1 puntje. Toch nog een aardig start van de competitie want de mannen hebben laten zien dat ze karakter hebben en dat een achterstand kan worden omgebogen in een voorsprong. Volgende week staat de wedstrijd tegen het 5e van Concordia Wehl op het programma, dit gaat een lastige wedstrijd worden want Concordia is met een 5-0 overwinning de competitie goed gestart. Voor de fans: 10.00u, Sportpark de Treffer!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

niek!
Netjes geregeld met de tussenstanden van de doelpunten en vooral de boetepot:D

Hein zei

alleen jammer dat ik nog niet bij de topscorers sta hé....;)

Niek zei

Zondag maar verandering in brengen dan Hein;)!