Etten 3 - VVL 3

Na een geweldige kermis waar de goud-gele rakkers er weer rijkelijk doorheen vloeiden was het afgelopen zondag weer de taak voor de mannen van Etten 3 om de voetbalschoenen weer aan te trekken en ten strijde te trekken. In de thuishaven van Etten werd er om 10.00 uur stipt aangetreden tegen VVL 3 dat met 7 punten uit 3 wedstrijden 2e stond.

Ten strijde werd er echter niet gegaan door de mannen van Etten 3. De eerste helft was dramatisch, net zoals het weer. Het was niet om aan te zien en de gasten uit Lengel stonden met rust slechts met een magere 0-2 voor. De manier waarop is typerend, 2 keer werd er een cornerbal vrij ingekopt. Keeper Michael, de uitblinker deze wedstrijd dat zegt genoeg, wist Etten nog in de race te houden.

In de rust werden er vervolgens koppen met spijkers geslagen. En terecht! Wat een drama was het de eerste helft, geen inzet helemaal niets. Passie moest er komen en dat besefte iedereen want er werd flink over en weer gefoeterd.

Dit bleek zijn vruchten af te werpen want in de 2e helft ging Etten goed uit de startblokken. De duels werden beter ingegaan en ook het positiespel was stukken beter dan in de eerste helft. Na een goede actie van Luc Geijen op de linkerflank belandde de bal bij Hein die Arjan bediende. Arjan wist de bal al glijdend binnen te schieten, 1-2 en dat gaf de burger weer moed in Etten. Maar in plaats van door te drukken lag de bal 2 minuten later, na een discutabel voorval, aan de overkant op de stip. Het betekende de 1-3 en toch wel de nekslag voor Etten. Keeper Michael wist de schade met een paar fantastische reddingen nog beperkt te houden en Arjan wist in de slotseconde nog de 2-3 binnen te schieten.

Helaas bungelt Etten 3 nu met 1 punt uit 3 wedstrijden onderaan en wordt er nog steeds gewacht op de eerste overwinning.

Geen opmerkingen: