VVL 3 – Etten 3 (4-0)

Na 5 nederlagen op rij, moesten we vandaag aantreden tegen VVL, DE kampioenskandidaat. Doordat er nogal wat afmeldingen waren begonnen we met 6 B-junioren en een gemiddelde leeftijd van 19 jaar tegen de gastheer uut Lengel, die waarschijnlijk een gem. leeftijd van 40 hadden en per persoon 30 jaar ervaring. In de 2de helft brachten wij onze ervaring binen de lijnen, Wim Beernink. Hiermee steeg de gemiddelde leeftijd met 3 jaar!!
Vooral in de achterhoede was het voor leider Maik een heel gepuzzel, maar het resultaat mocht er, vooral in de 1e helft, zijn.
Er werd compact gevoetbald en lengel had daar toch wel moeite mee, want echte kansen kregen ze niet. De lange bal is hun wapenfeit, maar dat lukte niet echt. Op slag van rust had Stef zelfs de 0-1 moeten scoren, maar hij wist de uitstekende assist van Martijn niet te verzilveren.
Na rust werden we in 10 min geklopt. 1-0 door een dom weggegeven vrij trap op 20 meter, die keeper Nick alleen maar zag toen die al in het netje lag. 2-0 door een terechte penalty en 3-0 door een hoge bal vanaf zijkant meer lichamelijk dan voetballend in het net werd gewerkt. (inclusief keeper)
Dat het vlak voor tijd ook nog 4-0 wordt, maakt dan ook niet zoveel meer uit. Tussendoor voetbalden we redelijk tot goed, met een schot tegen de paal van Joris (?), een bal van de doellijn gehaald, ingeschoten door Wim en nog een boogbal van Joris die net aan de verkeerde kant van de paal verdween.
Al met al was dit een veel betere wedstrijd dan de voorgaande, maar wel weer o punten.