Etten 3 vergeet punten te pakken tegen een jong DVV

Deze zondag stond de wedstrijd tegen DVV op het programma. Thuis werd er tegen deze zeer jonge ploeg al een goed punt gepakt en zo waren de verwachtingen voor Etten 3 hoog gespannen.

Voor de wedstrijd werd het echter al duidelijk dat DVV een zeer irritante ploeg was met een aantal rare opmerkingen. Ook na het beginsignaal van de scheidsrechter bleef de ploeg maar zeuren en schoppen. Helaas wist Etten 3 hier niet van te profiteren met goed spel. Het was eigenlijk een ongeregeld zooitje in het veld wat resulteerde in overtredingen en balverlies. DVV 3 profiteerde hier wel van en wist na een kwartier de 1-0 op het scorebord te zetten. Etten wist weinig af te dwingen en was slechts gevaarlijk met schoten uit de tweede lijn. Kort voor rust wist DVV ook nog de 2-0 te maken en zo werd er de rust ingegaan met een 2-0 achterstand voor Etten.

Na de rust liet Etten eindelijk beter spel zien en wist het de nodige kansen af te dwingen. Hein was na een goede voorzet van Yannick dichtbij de aansluitingstreffer, zijn kopbal ging rakelings voorlangs. Ook Chris Meijer zag zijn goede eerste seizoen bijna bekroond met een doelpunt maar zijn kopbal uit een corner werd door een ultieme poging van de lijn gehaald. Een kwartier voor tijd wist topscorer Marc Zweers echter wel het net te vinden. Na een goede pass van Yannick wist Marc de keeper in de verre hoek met buitenkant rechts te passeren. De 2-1 was een feit en Etten ging op zoek naar meer. Helaas zat dit er niet meer in. Zelfs keeper Jon ging de laatste paar corners nog mee naar voren maar dit mocht niet baten. Jammer genoeg werd Etten 3 deze wedstrijd pas te laat wakker want anders had er veel meer ingezeten.
Graag wil ik namens de spelers van Etten 3 nog vermelden dat dit de laatste wedstrijd was onder leiding van de 2 leiders Maurice Klunder en Rob van Keulen. Wij willen hen dan ook hartelijk bedanken voor de jarenlange tomeloze inzet en wij willen hen veel succes wensen in hun verdere voetbal-, trainerscarrière.